De Brasserie

Een heerlijk kopje koffie of thee Lekker eten met het hele gezin doe je bij familie brasserie de Molenhoek. De familiebrasserie ligt op viersterren familiecamping de Molenhoek in Kamperland en beschikt daardoor over een uniek aanbod aan speelgelegenheden voor jong en oud zowel binnen als buiten.

In het zonnetje met een verfrissend drankje binnen handbereik kun je op het loungeterras heerlijk genieten van de spelende kinderen. Vanaf hier heb je bovendien een mooi uitzicht over de speeltuin, de verwarmde buitenzwembaden en het interactieve speelplein.

Maar ook bij minder lekker weer is het in de brasserie aangenaam voor jong en oud. Zo is er in een aparte ruimte een blokkenhoek met meer dan 5000 lego blokken, in het restaurant een ruime speelhoek en is er ieder weekend een team van enthousiaste jongens en meiden aanwezig dat op gezette tijden spelletjes doet met de kinderen zoals knutselen en schminken.

Door de ruime opzet van de brasserie is er voldoende ‘parkeerplaats’ voor kinderwagens en de bekende “ikea” kinderstoeltjes. Is je kindje te groot voor een kinderstoel? Er zijn ook stoere junior stoelen in het assortiment. In de baby lounge staat een magnetron om het eten voor de allerkleinste op te warmen, een ruim verschoonkussen en een ruimte waar je, wanneer je dat prettiger vind, je kleintje de borst kunt geven.

 

Voor ieder wat wils

Een heerlijk kopje koffie of thee Als de kinderen lekker “onder de pannen” zijn kan het grote genieten ook voor de volwassenen beginnen. De gerechten op onze menukaart worden met grote zorg met verse ingrediënten bereid door chefkok Ben Snackers. Die door zijn grote internationale ervaring steeds weer weet te verrassen. Hou je van vlees, vis of ben je vegetarisch? Onze menukaart bied aan ieder wat wils. Heb je iets te vieren of heb je trek in iets speciaals? Laat het ons op tijd weten en wij zorgen dat je middag of avond onvergetelijk wordt.

Gewoon lekker genieten met vrienden en familie van het allerbeste van wat onze brasserie te bieden heeft is precies wat je bij ons “moet” doen. En omdat we al genoeg van onszelf “moeten” is het daarnaast prettig om te weten dat over de basis van al onze producten al is nagedacht.

Verantwoord eten en drinken

Een heerlijk kopje koffie of thee Zo komt het vlees van de Zeeuwse vleesspecialist Heersma. Heersma staat garant voor beter leven varkens, vrije uitloop kippen en biologisch rundvlees. Is de vis waar mogelijk duurzaam gevangen en maken wij grotendeels gebruik van 100% biologische producten uit de streek. De producenten van onze thee, koffie en chocolademelk zijn de trotse dragers van het het fairtrade keurmerk.

Zelfs aan goed drinkwater wordt gedacht... In 2018 sponsoren wij de organisatie Made Blue in de brasserie. Het beste water op tafel voor jullie en de wereld. Voor iedere fles die aan tafel wordt geserveerd realiseert Made Blue 1.000 keer zoveel schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.

Vanaf 31 maart 2018 zijn wij weer geopend. Tot die tijd houden wij jullie graag op de hoogte via Facebook en natuurlijk onze website www.brasseriedemolenhoek.nl!

Tot snel! Familie Bliek en Team

Ps: In 2018 organiseren wij iedere maand een familie middag. Mis niks en hou onze evenementen op Facebook in de gaten voor de thema’s en data!

Catch of the day

Ben Snackers

Ben Snackers

Met gepaste trots stellen wij onze chefkok aan jullie voor... Ben Snackers is een chef kok met zeer ruime internationale ervaring in diverse geledingen van de horeca. Na jarenlang actief te zijn geweest in ... Lees meer

Naar Menu

Events

Binnenkort weer evenementen op de agenda.

Bekijk alles