Menu

...........”Something completely different”............. ...........”Something completely different”............. ...........”Something completely different”............. ...........”Something completely different”.............

...........”Something completely different”.............

Veel gerechten hebben hun bereiding of gedeelte daarvan gehad in onze smoker. Sommige stukken vlees hebben zelfs een bereidingstijd gehad van meer dan 17 uur!!

Alles wordt op natuurlijke wijze op smaak gebracht en indien nodig verder afgesmaakt met een zelfgemaakte kruidenmelange.
Al onze vis komt elke ochtend vers van de veiling of uit zee, gevangen door onze lokale vishelden, Seafarm of Neeltje Jans. Voor een aantal gerechten geldt daarom indien voorradig (op=op).
Ons vlees zoeken wij zelf uit en kopen het hele rund. Wij portioneren dat zelf en houden zo volledige controle over de puurheid en smaken.

Gerechten reserveren hoort altijd tot de mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld onze spectaculaire Fish Tower, maar ook voor speciale wensen kunt u bij ons terecht.
Onze collega's zijn u uiteraard van dienst in een passend advies voor zowel food, drinks en desserts. In alles willen wij u graag het beste en het lekkerste serveren wat er te krijgen is. Wilt u graag van alles proberen...kies dan voor onze verrassingsplanken.

Een...V...op de menukaart betekent voorradig.
Een...X.....op de menukaart betekent inmiddels uitverkocht.
Een open hokje... betekent niet voorradig maar kan altijd gereserveerd worden.

Alle gerechten zijn terug te vinden in het nieuwe BBQ magazine van De zesde smaak:
Something completely different en/of in de kookboeken “De zesde Smaak” en “Fish” Zie www.dezesdesmaak.com

Download menukaart als PDF

Terug naar het menu-overzicht

Catch of the day

Ben Snackers

Ben Snackers

Met gepaste trots stellen wij onze chefkok aan jullie voor... Ben Snackers is een chef kok met zeer ruime internationale ervaring in diverse geledingen van de horeca. Na jarenlang actief te zijn geweest in ... Lees meer

Naar Menu

Events

Binnenkort weer evenementen op de agenda.

Bekijk alles